ONDERNEMEN EN SPORT HEBBEN VEEL RAAKVLAKKEN

Voor ondernemers met een schaatshart is de Thialf Business Club dé plek om elkaar te ontmoeten. Het hele jaar door zijn er volop evenementen en activiteiten. Het aanbod is gevarieerd: van themalunch tot groot toernooi, van nieuwjaarsbijeenkomst tot zomerse vaartocht op het wad.

Ondernemen en sport hebben veel raakvlakken. Wellicht dat de leden daarom zoveel positieve energie krijgen van de activiteiten en evenementen. Samen met de adviesraad stellen we het jaarprogramma samen en zorgen we dat alles plezierig verloopt. Deze omgeving doet iets met mensen. De belangrijkste verschillen met andere businessclubs zijn de kleinschaligheid en de unieke sfeer. De schaatssport heeft weinig drempels. Met een zitplaats ter hoogte van de finish zit je tijdens een evenement bovenop de sport en ben je onderdeel van het kolkende Thialf. Maar zelf in actie komen kan ook! 

Leden van de Thialf Business Club kunnen gebruikmaken van een diversiteit aan mogelijkheden die Thialf biedt. Zowel de hospitality-ruimtes als programma’s kunnen op maat worden aangeboden. Een kijkje in de catacomben van Thialf, een curling-, schaats- of ijshockeyclinic dan wel de bijzondere ervaring van icebyken. Wij regelen een unieke Thialf-beleving!

De Thialf Business Club heeft nog ruimte voor nieuwe leden. Nieuwsgierig geworden? Lees hieronder meer over de voordelen van een lidmaatschap.

Wilt u eens een kijkje nemen in onze businessclub! U bent van harte welkom in het ‘Schaatshart van de Wereld’. Aarzel vooral niet om contact op te nemen met Evelien Kraster via: businessclub@thialf.nl

 • Themalunch Thialf Foto Gewoan Dwaan - Douwe Bijlsma (25).jpg
 • Themalunch Thialf Foto Gewoan Dwaan - Douwe Bijlsma (4).jpg

THIALF BUSINESSCLUB: NETWERKEN EN GENIETEN

Bent u een ondernemer met passie voor sport en schaatsen in het bijzonder? Dan is de Thialf Businessclub nét wat voor u. Als lid van de businessclub bent u ervan verzekerd om samen met uw relaties bij alle Thialf-evenementen aanwezig te zijn. U beschikt over vaste stoelen op de mooiste plaatsen in het stadion en met onze exclusieve horecafaciliteiten zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt. Netwerken en genieten, dat is het enige wat u nog hoeft te doen.

 • WAAROM LID WORDEN VAN DE BUSINESSCLUB?

  Het lidmaatschap van de Thialf Businessclub geeft u de ideale mogelijkheid voor  relatiemarketing en/of netwerken in de unieke ambiance van een nationaal of internationaal schaats evenement.Waar het voor niet-businessclubleden soms praktisch  onmogelijk is om aan toegangskaarten te komen, geniet u met uw relaties of potentiële  klanten op een informele manier van topsport en zakendoen tegelijk. 

  Naast het meemaken van de grote schaatstoernooien biedt het lidmaatschap nog veel meer, zoals toegang tot de inspirerende businessclub-activiteiten die de Thialf Businessclub regelmatig organiseert.

  Een lidmaatschap is mogelijk vanaf 2 stoelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via 0513-637700 of businessclub@thialf.nl

  Neem contact met ons op
 • VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP

  • Gegarandeerd bijwonen van alle grote (inter)nationale schaatswedstrijden.
  • Vaste seats op de mooiste plaatsen in het stadion met gebruik van exclusieve horecafaciliteiten. 
  • Exclusieve toegang tot de Thialf Business Club lounge tijdens evenementen.
  • Per twee stoelen één parkeerkaart (P0).
  • Voorkeurs-/bestelrecht voor toegangskaarten bij alle evenementen, mits de kaartverkoop in handen is van Thialf.
  • Toegang tot alle businessclub-activiteiten.
  • Toegang tot de ijshal om vrij te schaatsen tijdens de recreatieve openingsuren.
  • Vermelding van uw bedrijfsnaam op de businessclub-plaquette en website.
  • Per stoel tien toegangskaarten voor recreatief schaatsen voor familie, collega’s en kennissen.
  • Korting op zaal en exclusieve ijshuur.

   

  Bekijk onze sponsormogelijkheden